StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetDUBROVAČKI ZIMSKI FESTIVAL

Uskoro Dani bakalara

Piše PSD.
18. prosinca 2014. - 11:50
U sklopu Dubrovačkog zimskog festivala, Turistička zajednica grada Dubrovnika u suradnji s dvadeset gradskih ugostiteljskih objekata organizira "Dane bakalara" na kojima će se po ciieni počev od 35 kuna za jedno jelo od bakalara uz čašu vina moći uživati u tradicionalnom bakalaru na bijelo ili crveno, ali i nekim manje poznatim specijalitetima kao što su bakalar „alla Vicentina“, pečeni filet bakalara s kruhom ili poširani bakalar na salati od leće s emulzijom od maslinova ulja.Tako će bakalar kao nezaobilazno jelo dubrovačkih blagdanskih trpeza biti još pristupačniji sugrađanima: kao uvod u proslavu Božića i Nove godine, od 20– 24.prosinca održat će se Dani bakalara u dvadeset dubrovačkih restorana u Gradu, Gružu i Lapadu: Trattorii Tezoro, Oyster & Sushi baru Bota Šare, restaurantima Eden, Moskar, Pantarul, Gusta me, Orsan, Ragusa, Rozario, Pupo, Otto, Mezzanave, Amfora, Dalmatino, Klarisa i Glorijet, Abakus bar & restaurant hotela Excelsior, Hilton Imperial, Wine bar Razonoda Pucić Palacea te kavani Teatar.
23. travanj 2024 10:04