StoryEditorOCM
GastroDOMAĆI OKUSI

Konoba Veranda: Gastro dragulj koji slavi domaću hranu i stvara uspomene

Piše PROMO
24. travnja 2024. - 09:26

Dubrovnik, poznat po svojoj bogatoj kulturi i povijesti, također je dom brojnih restorana koji ne samo da nude izvrsnu hranu, već i stvaraju nezaboravna iskustva. Jedan od tih dragulja je Konoba Veranda, mala obiteljska priča koja se iz godine u godinu razvija i raste. Ovdje se ne radi samo o hrani, već o stvaranju uspomena.

 

Obitelj je temelj vizije razvoja posla u Konobi Veranda. Njihove vrijednosti i ljubav prema hrani prenose se na svakog gosta kroz svaki zalogaj. Kuhinja ovog mjesta predstavlja spoj generacija i tradicija - od maminog recepta do bakinog začina, od tatine tehnike do djedovog iskustva. Svaki okus nosi priču koja se pamti i dijeli.

 

"We serve memories" nije samo moto, već način života u Konobi Veranda. Svaki obrok je prilika da se stvore nova prijateljstva i da se podijele dragocjeni trenuci s gostima.

„Naša ponuda se temelji na specijalitetima iz cijele Hrvatske i naše rodne Hercegovine. Domaća hrana, domaća vina, domaća atmosfera. To je ono što možemo ponuditi domaćim ljudima, a i svi stranci izvrsno reagiraju na našu ponudu. Želimo im ponuditi hranu koja će ih podsjetiti na djetinjstvo, mirisom i okusom. Želimo služiti uspomene. Osjećaj ugode i osmijeh na licu“, poručili su iz Konobe Veranda.

 

Posebna pažnja posvećena je specijalitetima, poput pašticade, fuža s kozicama i svježim tartufima te uštipaka s kajmakom i žabama. Bez obzira na prigodu, bilo da je riječ o obiteljskom ručku ili romantičnoj večeri, Konoba Veranda nudi nezaboravan doživljaj uz prekrasan pogled s vanjske terase.

Uz redovne vinske večeri i gastro radionice, ovdje se uvijek događa nešto novo i uzbudljivo. Dubrovački gosti uvijek su željni kvalitetnog sadržaja, a Konoba Veranda im to nudi u obliku ukusnih jela i ugodne atmosfere.

 

Kada u konobi Veranda pitate za posebne ponude odgovor je jednostavan.

„Kod nas uvijek sve može. Popusti za naše ljude su uvijek aktivni.  Marende ne radimo, ali uvijek imamo tjedne, sezonske ponude“, iskrena je Maja, vlasnica konobe Veranda.

Smještena u Orašcu duž predivne šetnice vrtova Sunca, Konoba Veranda poziva sve sugrađane i posjetitelje da nakon šetnje ili kupanja svrate i stvore nove uspomene uz autentične okuse domaće kuhinje i ugodnu atmosferu.

24. travanj 2024 09:27