StoryEditorOCM
NogometKVALIFIKACIJE ZA NOGOMETNI EURO 2020. GODINE

RAZGLEDNICA IZ CARDIFFA Konavljani uz 'Vatrene' i protiv Walesa, osvojen bod te nam za odlazak na EP treba još jedan protiv Slovačke!

14. listopada 2019. - 01:06
Hrvatska je tri dana nakon sjajne predstave u Spltu protiv Mađarske i pobjede 3:0 odigrala 1:1 u Cardiffu protiv Walesa. U pretposljednjoj kvalifikacijskoj utakmici za Europsko prvenstvo naši su poveli u 9. minuti pogotkom Nikole Vlašića, a u posljednjim trenucima prvoga dijela izjednačio je Gareth Bale.

Pobjeda kod Walesa osiguravala je našima plasman na Europsko prvenstvo i prije zadnje utakmice. Ovako, remi je imperativ protiv Slovačke u posljednjem susretu koji se igra 16. studenoga u Rijeci. Hrvatska je ostala na vrhu skupine 'E' sa 14 bodova, ima dva boda više od Mađarske, četiri više od Slovačke, šest više od Walesa, dok je na posljednjem mjestu Azerbajdžan s jednim bodom. Hrvatsku i Mađarsku čeka još jedna, a Slovačku, Wales i Azerbajdžan po dvije utakmice. 

U Cardiffu smo ostali bez oba stopera za utakmicu protiv Slovačke jer su Domagoj Vida i Dejan Lovren dobili treći žuti karton. Mateo Kovačić i Luka Modrić su šepajući napustili teren. Za nadati se kako nije riječ o ozbilnijim ozljedama...

Hrvatska je imala podršku oko 1500 navijača na tribinama stadiona Cardiff Cityja, koji je bio rasprodan - više od 33.000 gledatelja, među kojima je bilo i nekoliko navijača iz Konavala.
24. travanj 2024 02:56