StoryEditorOCM
RukometRUKOMETNI KLUB HRVATSKE MLADEŽI DUBROVNIK

NOVI PREMIJERLIGAŠ IMA NOVOG SREDNJEG VANJSKOG Kobetić potpisao, Dragić rješava papire da Siščanin zaigra već protiv Umaga!

18. rujna 2019. - 15:36
Marko Kobetić je novi igrač Rukometnog kluba hrvatske mladeži Dubrovnik. Zadnje tri sezone je igrao u Makedoniji, prvo dvije sezone za Ohrid, a prošlu za Pelister iz Bitole. Prije toga je dvije sezone proveo u dresu Poreča u koji je stigao nakon sezone igranja u Francuskoj. Rođen je 21. prosinca 1990. godine. 

- Kobetić je iz Siska. Igra na poziciji srednjeg vanjskog - potvrdio je dogovor novog premijerligaša i Kobetića Ivo Dragić, dopredsjednik RKHM Dubrovnik. 

- Radimo sad sve da riješimo papire te da Kobetić ima pravo nastupa već u 1. kolu u kojem u subotu, 21. rujna s početkom u 18 sati igramo u Gospinom polju protiv Umaga - naglasio je Dragić.

RKHM Dubrovnik je u odnosu na prošlu sezonu ostao bez kvarteta - Josip Jurić Grgić, Sandro Zujić, Kristijan Janđel i Teo Putica, a stigli su Mario Mustapić, desno krilo, zatim reprezentativac Kosova Deniz Terziqi, koji igra na poziciji lijevog vanjskog, došao je i, tj. vratio se u matični klub Marino Gabrieri, a sad je postignut dogovor i s Kobetićem.

- Sad nam je najveći problem ozljeda Marina Kneza, našeg pivota. Pitanje je koliko je ozljeda ozbiljna te kad ćemo moći opet računati na njega. Nadamo se kako nije teža ozljeda, kako će opet biti u pogonu za 15-ak dana - poželio je Dragić.

Još su tri dana do povijesnog prvog nastupa RKHM Dubrovnik u najvećem rangu!

FOTO Prošla sezona je završila slavljem u Gospinom polju - RKHM Dubrovnik je bio najbolji u južnoj skupini Prve lige te je izborio plasman u najviši rang - PAKET 24 Premijer ligu!
1. KOLO PAKET 24 PREMIJER LIGA
Vinkovci: Spačva Vinkovci – Zamet, Varaždin: GRK Varaždin 1930 – Bjelovar, Gorica: Gorica – Poreč, Zagreb: Dubrava – Sesvete, Dubrovnik: RKHM Dubrovnik - Umag.

19. travanj 2024 14:09